Consultanţă

      Printre problemele importante cu care se confruntă orice societate se numără asigurarea în condiţii optime a bunurilor şi valorilor pe care le administrează, a integrităţii investiţiilor efectuate, a climatului de siguranţă în care se desfăşoară activităţile specifice.

     Securitatea firmei nu trebuie ignorată dacă doriţi ca afacerea dumneavoastră să devină şi să se menţină profitabilă. Cu toate acestea, mulţi întreprinzători nu ştiu nici împotriva a ce să-şi protejeze afacerea, cu atât mai puţin cum să o facă. Consultanţii Grey Business vin cu o perspectivă nouă într-o problemă-cheie cum este domeniul securizării sau, conlucrând eficient cu personalul clientului, obţin rezultate palpabile şi semnificative, aduc profituri.

Consultanţă

     Ţinând cont de experienţa acumulată de personalul Grey Business în anii de activitate în domeniul securităţii, de faptul că ţinem pasul cu noile tehnologii în domeniu, avem potenţialul de a vă prezenta soluţii eficiente de protecţie a bunurilor şi valorilor prin serviciile de consultanţă pe care le oferim.

      Grey Business, în calitate de consultant, urmăreşte două aspecte legate de activitatea de consultanţă:
        -reprezentarea intereselor clientului prin identificarea soluţiei optime raportată la cerinţele şi necesităţile acestuia;
        -promovarea produselor şi serviciilor firmelor de securitate care răspund cel mai bine cerinţelor şi necesităţilor clientului.

      În cadrul activităţilor de consultanţă Grey Business desfăşoară următoarele activităţi specifice:
           • audit  
           • evaluări  
           • analiză de risc 
           • stabilirea variantelor de soluţii bugetate
           • optimizarea soluţiilor constructive
           • elaborarea metodologiei de realizare a securităţii
instituţiei:
                 - stabilirea strategiei de securitate
                 - evaluarea riscului
                 - stabilirea conceptului de securitate
                 - stabilirea planului de securitate
                 - stabilirea costurilor insecurităţii